Om Oss

Med kunden i fokus

- När våra kunder är nöjda, då har vi lyckats!

Vi ska sälja, montera och leverera fönster som i alla led ska uppfylla eller överträffa kundens förväntningar med avseende på kvalitet, pris och bemötande.

Små och stora uppdrag är vad vi arbetar med. Allt från en liten glas reparation till större fönster entreprenader. Inget uppdrag är för svårt att lösa eller för litet att utföra utan det viktiga är att leverera en bra lösning till rätt kostnad.

Våra kunder är fastighetsbolag, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi vänder oss till alla som har behov av underhållsfria fönster av hög kvalitet.

Företagets historia

Wahlmans Alltjänst AB är ett ungt företag som har sina rötter i ett av delägarnas tidigare företag som startade 2006. Vi har en god erfarenhet av underhållsfria fönster tillverkade av kompositmaterial där vi kan söka snabba lösningar på specifika problem till rätt kostnad för våra kunder. Tillsammans med våra erfarna samarbetspartners säljer och monterar vi till fasta priser med garanti.

I fabriken hos vår samarbetspartner sker montering av fönster i världsklass till konkurrenskraftiga priser med material från världsledande underleverantörer, Profine Group, MACO, HOPPE m.fl. Vi levererar, monterar och tar ansvar för resultatet!

Wasab Fönster

  • Hos vår leverantör sker montering av fönster och dörrar med material från världsledande tillverkare av PVC profiler, beslag och glas.
  • Fönster och dörrar tillverkas av original profiler från Tyskland som utrustas med den senaste generationen av beslag från MACO.
  • Självklart använder vi oss av de bästa tillverkarna även när det gäller de tillbehör som vi säljer.
  • Trycken/handtag från HOPPE, spaltventiler från VENTAIR och mörkläggnings-gardiner respektive persienner från VERTEX.

Wahlmans Alltjänst AB
Överhärdeåsen 9
818 91 Valbo

Ulf Wahlman
0767 - 61 06 76
wahlman@was-ab.se

Producerad av